Header

Επιστημονικά Προγράμματα
Διατροφής & Αδυνατίσματος

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ!!!
"ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ"

foody1Επιστημονικές μελέτες ετών έχουν δείξει ότι για να πετύχουμε την απώλεια λίπους απαιτείται ο συνδυασμός σωστής διατροφής και άσκησης. Όλες οι άλλες μέθοδοι (π.χ. Μηχανήματα, Χημικές Δίαιτες, Φάρμακα, Δίαιτες Αποτοξίνωσης κ.τ.λ.) έχουν αποτύχει παταγωδώς. Το λυπηρό είναι ότι χρησιμοποιώντας αυτούς του ανορθόδοξους τρόπους το μόνο που επιτυγχάνετε είναι να ξαναπαίρνετε πολλαπλάσια τα κιλά που χάσατε. Σπαταλάτε πάρα πολλά χρήματα, επηρεάζεται η ψυχολογία σας και το σημαντικότερο, δημιουργείτε προβλήματα υγείας που δεν είχατε πριν (π.χ. Δυσκοιλιότητα, Υπογλυκαιμίες, Αναιμία, Αβιταμίνωση, Ραγάδες, Χαλάρωση, Βουλιμία κ.λ.π.). Το χειρότερο όμως είναι, ότι μειώνετε τον βασικό μεταβολισμό σας, με συνέπεια να μην μπορεί ο οργανισμός σας να "καίει" το λίπος που θέλετε να χάσετε. Έτσι, αντί για λίπος, χάνετε μυϊκό ιστό και βρίσκεστε συνεχώς σε ένα φαύλο κύκλο (χάνετε κιλά, παίρνετε κιλά κ.ο.κ.).

foody2Γι' αυτό, η Weight free επιμένει πρώτα σε ποιοτικό έλεγχο έτσι ώστε να μάθετε ό,τι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα για το σώμα σας, δηλ. Βασικό Μεταβολισμό, ΔΜΣ, Ημερήσιες θερμίδες, Ιδανικό Βάρος κ.τ.λ.

Τα επιστημονικά προγράμματα διατροφής & αδυνατίσματος Weight free βασίζονται στην έρευνα και μέθοδο του Dr. Παύλου Κωνσταντίνου, Ερευνητή της Ιατρικής Σχολής των Πανεπιστημίων HARVARD & BOSTON Η.Π.Α. και Υπεύθυνο του Τμήματος Εργοφυσιολογίας / Διατροφής του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών. Για την τελειοποίηση των προγραμμάτων μας χρησιμοποιούμε στοιχεία από τη βιβλιογραφία της κας Αντωνίας Τριχοπούλου - Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών & Πρόσεδρη Καθηγήτρια Διατροφής του Πανεπιστημίου του Harvard - καθώς επίσης και από τη βιβλιογραφία του κ. Γεωργίου Κ. Παπανικολάου - M.SC.M.D. Παθολόγος, Διαιτολόγος, Master Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Λονδίνου & Διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Weight free κατέχοντας την επιστημονική γνώση για μια καλύτερη διατροφή διαθέτει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, χωρίς μηχανήματα, χωρίς φάρμακα, χωρίς παρασκευάσματα, χωρίς προκαθορισμένα ωράρια. Τι ακριβώς προσφέρει; Την ακριβή ποσότητα φαγητού που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να μπορεί να κάνει καύση λίπους και να μην πεινάτε π.χ. έχετε μαγειρέψει κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο; Γνωρίζετε πόση ποσότητα πρέπει να φάτε; ΟΧΙ!!!

Η Weight free μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό που ψάχνουν πολλοί Έλληνες, δηλ. να τρώτε από τα φαγητά του σπιτιού σας, όπως τα μαγειρεύετε και να ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΤΕ.Η μέθοδος των ψητών και των βραστών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ! Το μόνο που απαιτείται είναι η απόφασή σας.

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!

Επωφεληθείτε από το επιστημονικό πρόγραμμα διατροφής, ώστε να είστε υγιείς για την υπόλοιπη ζωή σας και δεν θα σας απασχολήσουν ποτέ προβλήματα υγείας, όπως χοληστερίνη, ζαχαρώδης διαβήτης τύπου ΙΙ, δυσκοιλιότητα, τριγλυκερίδια κ.λ.π., τα οποία σχετίζονται άμεσα με την κακή διατροφή του ανθρώπου σήμερα, που είναι αποτέλεσμα της πολύωρης απουσίας από την οικογένεια εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αφήστε να κληρονομήσουν η οικογένεια σας και οι φίλοι σας τις καλές διατροφικές συνήθειες που θα αποκτήσετε. Ο στόχος δεν είναι απλά να χάσετε βάρος, αλλά να διατηρήσετε το χαμένο σε λίπος βάρος σας, πράγμα το οποίο μπορείτε να το καταφέρετε. Την ανθρώπινη συμπαράσταση που αναζητούσατε τόσο καιρό την προσφέρει η Weight free.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ Weight free